App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Treffers verlengt met vijf belangrijke spelers

De Treffers verlengt met vijf belangrijke spelers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Niels Kornelis, verdediger Guus Joppen, aanvaller Tim Waterink, verdediger Tjeu Langeveld en aanvaller Gavin Vlijter spelen ook volgend seizoen bij De Treffers. De nummer twee van de Tweede divisie uit Groesbeek heeft het vijftal vastgelegd tot de zomer van 2025.

Eerder had De Treffers ook al Bryan Sirvania, Jordy Thomassen, Willem den Dekker, Daan van Hees en Gino van den Berg vastgelegd voor volgend seizoen waarmee het geraamte van de huidige ploeg ook volgend seizoen op Sportpark Zuid speelt.

Zaterdag speelt De Treffers om 18:00 de inhaalwedstrijd tegen GVVV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |