App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Verdediger keert terug bij DVS’33

Verdediger keert terug bij DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jorran van Santen keert volgend seizoen weer terug bij DVS’33. De 28-jarige inwoner van Ermelo stopte in 2020 met voetballen op niveau bij DVS’33 om zich op zijn maatschappelijke carrière te richten en maakt vanaf seizoen 2024/25 weer deel uit van de eerste selectie van de Derde divisieclub uit Ermelo. Van Santen is zowel inzetbaar in de achterhoede als op het middenveld en doorliep de jeugdopleiding van DVS’33 en speelde kort bij FC Groningen in de jeugd.

Op de website van DVS’33 geeft Joran van Santen een toelichting:  “Sinds afgelopen november ben ik twee keer in de week gaan meetrainen bij de Onder-23, en later vanaf januari bij de A-selectie. Dit beviel gelijk erg goed, en het plezier en de voldoening die ik daaruit haalde was zo groot, dat het voor mij een serieuze optie werd om volgend seizoen weer op niveau te gaan voetballen. Omdat ik eind 2023 ook nog eens vader ben geworden, de reisafstand naar Heerenveen, en ik het laatste gedeelte van mijn studie Human Movement Sciences nog wil afronden, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om vanaf volgend seizoen te stoppen met mijn werk bij sc Heerenveen, en dus zelf weer te gaan voetballen bij DVS. Het werken in een professionele voetbalorganisatie is veeleisend en dynamisch. Hierdoor is het voor dit moment, zowel voor mijzelf als mijn omgeving, beter om hier even afstand van te nemen, en prioriteit te geven aan andere zaken die beter met elkaar te combineren zijn. Toen ik vier jaar geleden vanwege mijn werk (destijds bij Go Ahead Eagles) bewust de keuze maakte om zelf te stoppen met voetballen, ging ik er niet vanuit dat een terugkeer er ooit nog in zou zitten. Al is dus gebleken dat ik het ontzettend ben gaan missen. Om te werken aan mijn fitheid en ritme zal ik voor de rest van het huidige seizoen twee keer in de week blijven meetrainen, en ik ben super gretig om vanaf volgend seizoen op de zaterdag weer van waarde te zijn voor de club!”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |