App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaren verdediger naar AZSV

Ervaren verdediger naar AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AZSV heeft bekend gemaakt dat Freek Grondman volgend seizoen op Sportpark Villekamp komt voetballen. De 33-jarige centrale verdediger speelt dit seizoen bij eersteklasser SVZW en voetbalde in het verleden in de jeugdopleiding van FC Twente en ongeveer tien jaar in het eerste van HSC’21. De centrale verdediger uit Enschede is bezig aan zijn vierde seizoen bij SVZW en voegt ervaring en coachende kwaliteiten toe aan de selectie van AZSV, de huidige nummer zes van de Vierde divisie D.

Ook Bohdy van Hal (VIOD) en Steffen IJzereef (RKZVC) spelen volgend seizoen bij AZSV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |