App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Volgende verrassing in Achterhoek Cup

Volgende verrassing in Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het onder 23 team van DZC’68 heeft zich dinsdagavond gekwalificeerd voor de kwartfinale van de Achterhoek Cup. Het Doetinchemse talententeam versloeg in Lichtenvoorde Vierde divisieclub Longa’30 met 1-3. Max van der Velpen scoorde tweemaal, Merijn Heijink maakte de openingstreffer. Voor Longa’30, dat niet met de sterkste opstelling speelde, was Timo Hummelink de doelpuntenmaker.

Door de uitschakeling van Longa’30 zijn DZC’68, SV Grol en RKZVC als eersteklassers de hoogst spelende clubs in het restant van het toernooi. Eerder werden al onder meer AZSV, HSC’21 en FC Winterswijk uitgeschakeld.

Programma kwartfinale:
SDOUC- RKZVC
VIOD- Warnsveldse Boys
Gendringen- DZC’68/Grol
DZC’68 o23- SSA Wisch

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |