App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vier Gelderse clubs maken rentree met eerste elftal

Vier Gelderse clubs maken rentree met eerste elftal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Inmiddels hebben al vier Gelderse amateurclubs bekend gemaakt volgend seizoen weer met een eerste elftal te starten. Bovendien hebben deze vereniging al een hoofdtrainer aangesteld om in 2024/25 met nieuwe energie een succesvolle herstart te maken.

AD’69: Hans van Braak
vv Arnhemia: Marcel Gerrist
Dierensche Boys: Mark Pieper
DSZ: Jos van Dinteren

AD’69 en vv Arnhemia kiezen voor een herstart in het zondagvoetbal, Dierensche Boys en DSZ maken de overstap naar de zaterdag. Alle clubs zullen onderaan de voetbalpiramide in de vijfde klasse moeten beginnen. AD’69, Dierensche Boys en DSZ besloten na vorig seizoen tijdelijk te stoppen met een eerste elftal vanwege personele problemen, Arnhemia stopte tijdens het seizoen 2022/23 met de hoofdmacht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |