App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talent van derdeklasser naar AZSV

Talent van derdeklasser naar AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
6 reacties Foto: Nico Kooij

Bohdy van Hal speelt volgend seizoen bij Vierde divisieclub AZSV. De 20-jarige middenvelder is al jaren basisspeler bij VIOD, de koploper van de derde klasse C. Van Hal begon op Sportpark Dichteren met voetballen en vertrok de eerste keer op 9-jarige leeftijd van VIOD naar Vitesse. Na vijf seizoenen in de jeugdopleiding in Arnhem stapte het Doetinchemse talent over naar De Graafschap. Uiteindelijk keerde Van Hal terug bij VIOD om via het onder 17- en onder 19-team al snel een vaste plek in de hoofdmacht te veroveren.

Op de website van VIOD geeft Van Hal een toelichting op zijn beslissing: “Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe uitdaging bij AZSV. Het is een geweldige kans voor mij om mezelf verder te ontwikkelen en mijn steentje bij te dragen aan het succes van het team. Ik kijk uit naar komend seizoen, maar alle blikken zijn nu nog gericht op de titelstrijd van VIOD 1. Het zou mooi zijn om met een kampioenschap afscheid te nemen.”

Reageer op dit artikel

6 reacties

Yordi 7 maart 2024 - 14:09

Een speler van de buitencategorie

Reply
Twan 7 maart 2024 - 23:48

Yordi, wat een speler he….. aderlating voor Viod. Wens hem heel veel succes! Als hij iets minder gaat raven gaat hij het ver schoppen!

Reply
Rutger 8 maart 2024 - 10:50

Een buitenkans voor AZSV! Met de komst van Bohdy ontstaat er meer gevaar van buiten de zestien, en zal hij zijn directe tegenstander buiten westen laten staan! Toch jammer voor Viod, maar de huidige staf heeft immers buitengewone ervaring, dus dat moet goed komen volgende seizoen !

Reply
Chef 7 maart 2024 - 23:43

Gaat veel buiten… om

Reply
Tonnie 7 maart 2024 - 23:57

Een absoluut buitenkansje voor AZSV! Geweldige speler met een buitengewone techniek.

Reply
Antony vd Achterhoek 8 maart 2024 - 00:31

Een geweldige speler, inderdaad! Zijn vertrek zal zeker een gemis zijn voor Viod. Ik wens hem enorm veel succes! Als hij wat minder tijd buiten doorbrengt, kan hij zeker nog verder komen!

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |