App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talent Advendo’57 naar tweedeklasser

Talent Advendo’57 naar tweedeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Luc Goudsblom vertrekt na dit seizoen bij derdeklasser Advendo’57. EdeStad meldt dat de 21-jarige aanvallend ingestelde speler ervoor gekozen heeft om bij de Veenendaalse tweedeklasser De Merino’s zijn voetbalcarrière voort te zetten.

Veenendaler Goudsblom speelde in de jeugd van VRC en speelde in Ederveen bij Advendo’57 voor het eerst in de hoofdmacht. Dit seizoen ontwikkelde Goudsblom zich dusdanig goed dat hij de keuze had uit meerdere tweedeklassers. De Merino’s is de huidige nummer elf van de westelijke tweede klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |