Home Laatste Nieuws Nieuwe doelman voor Sparta Nijkerk

Nieuwe doelman voor Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ischa Bouwman keept volgend seizoen bij Sparta Nijkerk. De 21-jarige doelman maakt na dit seizoen de overstap van Noordwijk naar de Derde divisieclub uit Nijkerk. Bij de Tweede divisieclub uit Noordwijk is Bouwman reservekeeper achter Lars Jansen. Bouwman keepte in de jeugd van AZ, Go Ahead Eagles, Ajax en PEC Zwolle en kwam vorig seizoen tot 26 wedstrijden in de Tweede divisie voor OFC Oostzaan.

Op de website van Sparta Nijkerk laat de club weten dat ze de keeper al langere tijd in de gaten hielden en dat de doelman bekend staat als een goed meevoetballende keeper met goede reflexen die sterk is in de 1-op-1 situaties.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl