Home Laatste Nieuws Middenvelder tweede aanwinst Achilles’29

Middenvelder tweede aanwinst Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na Stan van Ballegooij (OSS’20) heeft Achilles’29 met Justin Woudstra een tweede versterking voor volgend seizoen gepresenteerd. De 21-jarige aanvallende middenvelder speelt dit seizoen bij De Treffers, waar hij voornamelijk in de onder 21 uitkomt. Woudstra speelde in het seizoen 2017/18 al eerder voor Achilles’29 en kwam verder ook voor Union Malden en N.E.C. uit.

Achilles’29 heeft zich als winnaar van de eerste periodetitel al verzekerd voor een nacompetitieticket voor promotie naar de eerste klasse. Volgend seizoen staat Rob Bouman als eindverantwoordelijke voor de groep op De Heikant, de huidige trainer van SC Bemmel wordt de opvolger van Patrick Pothuizen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl