App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Einde inschrijving Fase 4 (jeugdvoetbal) nadert

Einde inschrijving Fase 4 (jeugdvoetbal) nadert

door Redactie
0 reacties

Wedstrijdsecretarissen opgelet: de deadline in West voor het inschrijven van nieuwe pupillenteams voor fase 4 is zondag 10 maart. Je hebt na vandaag dus nog zes dagen om nieuwe teams in te schrijven. In Noord/Oost en Zuid kunnen nieuwe teams uiterlijk zondag 17 maart worden ingeschreven.

Alleen de pupillen (O7-O12) spelen een vierde fase. Alle andere jeugdteams spelen een lange derde fase.

Opgeven via Sportlink Club

Opgeven van nieuwe teams kan alleen via Sportlink Club. In Sportlink Club is een functionaliteit opgenomen voor het indienen van dergelijke verzoeken. Deze is te vinden in het menu ‘Wedstrijdzaken’. Onder het kopje ‘Teams’ vind je ‘Terugtrek- en indelingsverzoeken’.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |