App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende versterking voor SDC Putten

Aanvallende versterking voor SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lindo Pourchez speelt volgend seizoen bij SDC Putten, de trotse koploper van de eerste klasse G. De 22-jarige aanvallende middenvelder die ook uit de voeten kan als rechtsbuiten speelt dit seizoen bij ASC Waterwijk, een tweedeklasser uit Almere. De inwoner van Lelystad speelde daarvoor in de jeugdopleiding van Almere City.

Op de website van SDC Putten geeft Lindo Porchez een toelichting: β€œMet veel enthousiasme kijk ik uit naar mijn komst bij SDC Putten volgend seizoen. De clubambitie past perfect bij mijn eigen doelen en ik ben vastbesloten om te groeien als speler en belangrijk te zijn voor het team om gezamenlijk onze doelen te halen. Ik kan niet wachten om het blauw te dragen van dit echte voetbaldorp en mijn nieuwe teamgenoten te leren kennen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |