App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nog twaalf Gelderse clubs op zoek naar een nieuwe trainer

Nog twaalf Gelderse clubs op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De afgelopen week contracteerden onder meer AVW’66 (Demir), AZC (Mouhouti), SC Doesburg (Van Dijk), Rood-Wit’58 (De Raat) en SCP (Kroes) een nieuwe trainer voor seizoen 2024/25. Begin maart is een goed moment om te bekijken welke clubs voor volgend seizoen nog een nieuwe trainer zoeken. Voor zover bij ons bekend zijn er 12 Gelderse clubs die nog op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen.

Het aantal zaterdagclubs (5) dat een nieuwe trainer zoekt, ligt wat lager dan het aantal zondagclubs (7). Uiteraard zijn er ook nog Gelderse clubs en trainers die nog geen beslissing hebben genomen of ze de huidige samenwerking volgend seizoen willen verlengen.

Zaterdag (5):
Duno (Mouhouti)
VV Elspeet (Kieft)
SV Epe (Van Walderveen)
Heukelum (De Groot)
SKV (Moghaddassi)

Zondag (7):
VV Etten (Van Aken)
VV Ewijk (Razing)
SV Gelders Eiland (Matser)
Sportclub Lochem (Leussink)
Roda’28 (Van Haaren)
SDOUC (Hoopman)
Victoria Boys (Jongbloed)

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |