App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Mooie transfer voor keeper TEC

Mooie transfer voor keeper TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bram Kaarsgaren vertrekt na dit seizoen bij TEC. De doelman maakt de overstap naar de roemruchte amateurclub IJsselmeervogels waar hij een contract voor twee seizoenen heeft getekend.

De 23-jarige en bijna twee meter lange doelman kwam in februari 2023 naar Tiel en is- indien fit- de eerste doelman van TEC. Kaarsgaren speelde in de jeugd van rkvv Den Dungen, Willem II, Brabant United en FC Den Bosch, waarna hij in de Verenigde Staten een kleine vier jaar voetbal en studie combineerde.

Op de website van IJsselmeervogels geeft Jaap Jan de Graaf een toelichting over de komst van Kaarsgaren: “We zien bij Bram veel potentieel om op termijn eerste doelman van IJsselmeervogels te worden. Lang, groot, goede bouw, iemand die vooruit keept en durft uit de zestien te komen. Hij heeft nog een en ander te ontwikkelen maar gezien zijn jonge leeftijd en de volwassen indruk die hij nu al achterlaat gaan we dat ontwikkelingsperspectief, samen met onze keeperstrainer Wouter van Voorthuizen, graag aan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |