App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DSZ 1 maakt herstart in vijfde klasse

DSZ 1 maakt herstart in vijfde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Volgend seizoen keert s.v. DSZ met een eerste elftal weer terug in de competitie. De club uit Boven-Leeuwen kiest voor de zaterdag als speeldag en zal in de vijfde klasse een rentree maken. De ervaren Jos van Dinteren, die onlangs te horen kreeg dat zijn contract bij SCP niet verlengd zou worden, wordt de nieuwe hoofdtrainer.

Vorig seizoen kwam DSZ 1 nog uit in de derde klasse van het zondagvoetbal, maar mede door de degradatie naar de vierde klasse ontstond er een enorme leegloop waardoor het bestuur van de club uit Boven-Leeuwen genoodzaakt was om de stekker uit het eerste elftal te trekken. Nu volgt er dus een herstart op de zaterdag.

Op de eigen website staat een toelichting:

Het bestuur van s.v. DSZ is blij dat besloten is volgend seizoen weer met een 1e elftal te gaan voetballen.
Dit elftal zal in tegenstelling tot de afgelopen jaren, starten in de zaterdagcompetitie. De competitie op de zaterdagen komt meer in beeld bij verschillende clubs, maar ook bij veel spelers en dat is ook de reden dat s.v. DSZ daar nu een start mee gaat maken. Het 1e elftal zal starten in de 5e klasse van het zaterdagvoetbal.

De trainer waar het 1e elftal mee aan de slag zal gaan in de nieuwe competitie, is Jos van Dinteren. Jos is nu nog trainer van SCP1, waar hij na dit seizoen zal stoppen. Jos is heel enthousiast om met deze nieuwe groep aan de slag te gaan.

Als je als speler ook nog interesse hebt om aan deze nieuwe start mee te doen, dan kun je hierover contact opnemen met Hemmie van Elk, voorzitter van s.v. DSZ, via 06-81700390.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Willie Borneman 7 maart 2024 - 21:31

Fijn dat er weer een eerste is. Succes

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |