App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3C: VIOD dichtbij periodetitel, Jonge Kracht hoopt op stunt DVV

3C: VIOD dichtbij periodetitel, Jonge Kracht hoopt op stunt DVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Lijstaanvoerder VIOD hoopt als kampioen van de derde klasse C direct naar de tweede klasse te promoveren, zondag kan het talentvolle team van trainer Rudi Vonk alvast de eerste prijs van het seizoen winnen. Bij minimaal een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen DVV is VIOD winnaar van de tweede periodetitel. Bij een nederlaag van VIOD kan Jonge Kracht periodekampioen worden.

Het eerste periodekampioenschap in de derde klasse C werd veroverd door SDOUC. De club uit Ulft heeft op de ranglijst een achterstand van twee verliespunten op VIOD en is de grootste bedreiging voor de club uit Doetinchem in de titelrace. Met een achterstand van negen punten op VIOD en een voorsprong van zes punten op nummer vier OBW bevindt de nummer drie Jonge Kracht zich in een soort niemandsland.

VIOD won in de strijd om de tweede periodetitel zes van de acht wedstrijden: DVOL (0-1), Driel (5-0), Eldenia (3-2), OBW (0-3), Jonge Kracht (2-0) en DDV’23 (2-3). Alleen tegen SDOUC (2-2) en RKTVC (0-0) werden punten verspeeld. Mocht VIOD zondag in eigen huis van DVV verliezen, kan Jonge Kracht periodekampioen worden wanneer het in Huissen wint van hekkensluiter DDV’23.

Stand tweede periode:
1. VIOD 8.20 (19-6)
2. Jonge Kracht 8.17 (19-7)
3. SDOUC 7.14
4. OBW 8.14
5. FC Bergh 7.13

Zondag 10 maart:
VIOD- DVV
Jonge Kracht- DDV”23
SDOUC- RKTVC

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |