Home Arnhem Talentvol Elistha periodekampioen

Talentvol Elistha periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Elistha heeft zaterdag de tweede periodetitel van de vijfde klasse A veroverd. De club uit Elst won de uitwedstrijd tegen Uchta met 2-3 en is na zes van de zeven wedstrijden al niet meer in te halen door de concurrentie omdat Leones en Quick 1888 verloren.

Het talentvolle team van trainer Johan Hendriks heeft zich als periodekampioen verzekerd van deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse. Even leek het periodefeestje van Elistha uitgesteld te moeten worden toen Uchta een 2-1 voorsprong nam, maar in de slotfase won Elistha dankzij goals van Cane van Raaij en Carlito Wacki alsnog van het tiental van Uchta (rode kaart Robert Bron). Angelo Maatita had de eerste goal uit een strafschop gescoord.

Koploper Wisch won de topper tegen Leones met 3-0 en had al eerder de eerste periodetitel veroverd.

Stand 2e periode 5A:
1. Elistha 6.16
2. Wisch 6.14
3. Oranje Blauw 6.12
4. Dodewaard 6.11

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl