App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Officieuze periodetitel VV Hulshorst na monsterzege

Officieuze periodetitel VV Hulshorst na monsterzege

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Hulshorst is hard op weg naar de vierde klasse. Dankzij de 14-0 (!) overwinning van zaterdag op laagvlieger Ede/Victoria is de club uit de gemeente Nunspeet bovendien officieus winnaar van de tweede periodetitel. Alleen wanneer Hulshorst zaterdag van SCW’23 verliest en concurrent Veluwse Boys twee keer wint en het verschil in doelsaldo van 23 doelpunten goed maakt, gaat de periodetitel naar Garderen. Alleen theoretisch plaatst VV Hulshorst zich dus niet na Zuid Arnhem voor de nacompetitie.

Overigens is het waarschijnlijker dat VV Hulshorst als kampioen van de vijfde klasse B rechtstreeks naar de vierde klasse promoveert. Door de voorsprong in verliespunten op achtervolgers Veluwse Boys (3), Zuid Arnhem (8), GVC (9) en Wageningen (9) in combinatie met het spel en de reeks van zes overwinningen op rij maakt het team van trainer William van der Hul de grote titelfavoriet.

Tegen het arme Ede/Victoria namen Timothy de Haan en Jesper den Herder een wedstrijdbal mee naar huis en scoorden Erik van Duinen, invaller Bram van Duinen en Niels Meussen tweemaal. Xander Visch en Mel Mijdema maakten de veertien compleet.

Stand 2e periodetitel:
1. VV Hulshorst 6.18 (+30)
2. ASV Alexandria 6.14
3. Veluwse boys 5.12 (+7)
4. Wageningen 6.12

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |