App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder eerste aanwinst Be Quick Zutphen

Middenvelder eerste aanwinst Be Quick Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Amrish Lachman maakt na dit seizoen de overstap van eersteklasser csv Apeldoorn naar derdeklasser Be Quick Zutphen. De 21-jarige middenvelder speelde bij de roodgele formatie uit Apeldoorn enkele duels in het eerste elftal maar is nu onderdeel van het onder 23 team. Lachman is de eerste aanwinst voor volgend seizoen voor het ambitieuze Be Quick Zutphen, de trotse koploper van de derde klasse A.

Lachman speelde vier seizoenen in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en voetbalde ook bij FC Zutphen. Sinds 2019 speelt de middenvelder bij csv Apeldoorn. Op de website van zijn nieuwe vereniging geeft Lachman een toelichting: “Ik ben erg blij met mijn overstap naar Be Quick Zutphen. Ik ben door meerdere jongens uit het team benaderd om volgend seizoen bij Be Quick te komen voetballen en dit gaf mij direct een fijn gevoel. Het gesprek met de hoofdtrainer Jon Zegerius verliep zeer positief en heb daarom niet lang nodig gehad om de keuze te maken. Be Quick staat bekend om het ontwikkelen van jonge spelers en daarom lijkt het voor mij de juiste stap als speler.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |