App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Blauw Geel’55 haalt weer versterking bij buurman

Blauw Geel’55 haalt weer versterking bij buurman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Yarno Kuiper komt volgend seizoen de hoofdmacht van vierdeklasser Blauw Geel’55 versterken. De 21-jarige Kuiper is dit seizoen de aanvoerder van het tweede elftal van DTS Ede en speelde eerder bij Lunteren. Kuiper komt het beste tot zijn recht als centrale verdediger, maar kan ook als controleren de middenvelder uit de voeten. Eerder maakte doelman Joris Bouter al bekend in de zomer de overstap van DTS Ede naar buurman Blauw Geel’55 te maken.

Op de clubwebsite geeft trainer Gerwin Dekker een toelichting: ,,Yarno Kuiper kent meerdere spelers bij ons. Via zijn vrienden kwam ik met hem in contact. Mooi dat dat deze jeugdige speler ons zijn ja-woord heeft gegeven. Langzaam maar zeker werk ik toe aan een mooie selectie voor het seizoen 2024/2025. Daarin is de basis jeugdige aanwas.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |