App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws RKHVV verslaat Duno in blessuretijd (foto’s)

RKHVV verslaat Duno in blessuretijd (foto’s)

Duel vijftig minuten gestaakt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dankzij de winnende goal vier minuten in blessuretijd heeft RKHVV de thuiswedstrijd tegen Duno zaterdagavond met 2-1 gewonnen. Het duel in de eerste klasse G werd na tien minuten al gestaakt omdat scheidsrechter Wijnand Rutgers geblesseerd uitviel. Vijftig minuten later werd het duel hervat toen scheidsrechter Leon Welbers als vervanger gereed was. Duno kwam dankzij een schot van Jardell Kruidbos na een kwartier op voorsprong. Al snel in de tweede helft zag de scheidsrechter in een actie van verdediger Lars Hekkers op RKHVV-middenvelder Mink Bugter een strafschop en Michael van Swaaij verzilverde dit buitenkansje. In het restant van de wedstrijd kregen beide teams grote kansen om op voorsprong te komen en was het uiteindelijk Jelmer Goedhart met een intikker in de 94e minuut de matchwinner voor RKHVV: 2-1.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |