App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVS’33 Ermelo stunt met komst oud-prof

DVS’33 Ermelo stunt met komst oud-prof

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Youness Mokhtar heeft gisteren zijn debuut voor DVS’33 Ermelo gemaakt. De 32-jarige oud-prof viel tien minuten voor tijd in bij de competitiewedstrijd van DVS’33 op bezoek bij Harkemase Boys (0-0). De technisch vaardige aanvaller moet DVS’33 een kwaliteitsimpuls geven in de strijd tegen degradatie naar de Vierde divisie.

Mokhtar kwam onder meer uit voor PSV, FC Eindhoven, PEC Zwolle, FC Twente en ADO Den Haag en speelde onder meer in Saoedi-Arabië, Marokko, Noorwegen, Turkije, de Verenigde Staten en Indonesië en was sinds de zomer van 2023 op zoek naar een nieuwe club. De voormalig jeugdinternational van Marokko speelde 159 wedstrijden in de Eredivisie waarin hij 29 keer trefzeker was.

DVS’33 Ermelo staat op nacompetitieplek zestien in de Derde divisie A.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |