App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AVW’66 wint ook van Sportclub Brummen (foto’s)

AVW’66 wint ook van Sportclub Brummen (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

AVW’66 heeft zaterdag in Westervoort een verdiende 2-0 overwinning op Sportclub Brummen behaald. Het was de vierde driepunter voor de ploeg van trainer Marcel Muhlack in de laatste vijf wedstrijden. De cupfighters uit Brummen begonnen ijzersterk aan de competitie, maar zitten mede door personele problemen met twee punten uit de laatste vijf duels in een lastige fase. Dante Roumimper en invaller Shewar Ali maakten in de tweede helft de doelpunten. Sportclub Brummen (zesde) en AVW’66 (achtste) staan nu samen in de middenmoot van de derde klasse A.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |