App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Stroe heeft interim-trainer gevonden

Stroe heeft interim-trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marcel van der Hoop maakt het seizoen af als interim-trainer van VV Stroe. De 53-jarige trainer uit Ede zat dit seizoen nog zonder club nadat hij in juni na zes jaar vertrok bij Blauw Geel’55. Volgend seizoen gaat Van der Hoop aan de slag bij derdeklasser Terschuurse Boys. Van der Hoop was al eerder vier seizoenen trainer van Stroe en was ook drie jaar werkzaam bij SDS’55.

Stroe was met spoed op zoek naar een oplossing voor de rest van het seizoen nadat dinsdag in goed overleg per direct afscheid werd genomen van de ervaren trainer Jan van den Heuvel. Volgend seizoen wordt Raimond Vos de nieuwe trainer op Sportpark De Bosrand.

De roodzwarte formatie uit de Veluwe verloor zaterdag met 0-3 van koploper FC Ulu Spor en staat op de tiende plek in de vierde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |