App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SCP heeft nieuwe trainer gevonden

SCP heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dennis Kroes wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SCP. Bij de vijfdeklasser uit Puiflijk volgt Kroes Jos van Dinteren op, de ervaren trainer uit Druten kreeg in januari te horen dat zijn contract op Sportpark Schravenhof niet verlengd zou worden.

De 49-jarige Kroes is momenteel trainer van SV Orion onder 23 en was in het verleden onder meer hoofdtrainer bij SCE, het zaterdagteam van De Treffers, Heumen en De Zwaluw. Ook was Kroes werkzaam bij het onder 21 team van De Treffers en als video-analist actief in de jeugd van PSV en bij TOP Oss.

Dankzij tien punten uit de laatste vier wedstrijden is SCP opgeklommen naar de derde positie van de vijfde klasse E en speelt het mee om een nacompetitieplek voor promotie naar de vierde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |