App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Negentien spelers blijven bij SV Harskamp

Negentien spelers blijven bij SV Harskamp

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Vrijwel de gehele spelersgroep van SV Harskamp heeft aangegeven ook volgend seizoen op Sportpark ’t Meulenveld de thuiswedstrijden te blijven spelen. EdeStad.nl meldt dat negentien spelers hun ja-woord voor seizoen 2024/25 hebben gegeven: Lars van Wikselaar, Donovan Rijlaarsdam, Michel Hol, Lars Haalboom, Frank Hol, Nanno Wilholt, Mike Peters Jordy van de Pol, Quincy van Eldik, Cas Lenoir, Thomas Vlastuin, Rinke Rozema, Koen Warnaar, Tom Hol, Jeroen Cramer, Bartosz Lipinsky, Rowin van den Brink, Gerwald Donker en Ruben Schreuder.

Nadat de club uit de Veluwe vorig seizoen via de nacompetitie de felbegeerde promotie naar de derde klasse nog niet misliep, lijkt Harskamp dit seizoen als kampioen wel direct te promoveren. Het team van trainer Collin Oosterholt heeft een voorsprong van zeven punten op eerste achtervolger SC Woezik. Nummer drie Alverna heeft zelfs al een achterstand van tien punten.

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Rinus 2 maart 2024 - 10:58

Verlengen? Bij een 4e klasser. Het wordt steeds gekker.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |