App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Bennekom presenteert eerste twee versterkingen

VV Bennekom presenteert eerste twee versterkingen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Voetbalvereniging Bennekom heeft met Arslan Gümüs en Jonathan Quaye de eerste twee nieuwe spelers voor het volgende seizoen vastgelegd.

Arslan Gümüs is een 23-jarige aanvaller die bezig is aan zijn eerste seizoen bij competitiegenoot NSC Nijkerk en in het verleden onder meer voor Veensche Boys en SC Hoevelaken uitkwam. Onlangs scoorde de linker aanvaller nog tweemaal voor NSC Nijkerk in de met 2-3 verloren thuiswedstrijd tegen Bennekom.

Jonathan Quaye is dit seizoen aanvoerder van Quick 1888 waar hij vooral op het middenveld actief is. De 24-jarige inwoner van Nijmegen speelde al eerder bij Bennekom, maar vanwege een zware knieblessure eindigde de eerste periode van de multifunctionele Quaye in Bennekom in mineur. Quaye speelde ook bij Achilles’29 en wordt in principe als centrale verdediger of rechtsback gehaald.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |