Home Achterhoek Topscorer keert terug bij DVV

Topscorer keert terug bij DVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Een juichende Jordi Lammertink in zijn DVV-periode

Na twee seizoenen bij Sportclub Bemmel keert Jordi Lammertink volgend seizoen weer terug bij DVV. De aanvaller uit Westervoort maakte vele jaren furore in de aanval van de Duivense derdeklasser om in 2022 de overstap naar eersteklasser SC Bemmel te maken. Bij de roodzwarte formatie uit Bemmel had Lammertink een vliegende start en kwam hij al gauw in de dubbele cijfers. Dit seizoen bij SC Bemmel verloopt moeizamer en is de spits regelmatig niet meer zeker van een basisplaats.

Lammertink begon in de jeugd van AVW’66 om op 15-jarige leeftijd de overstap naar DVV te maken. In het seizoen 2018/19 had Lammertink met 30 doelpunten een groot aandeel in het kampioenschap van DVV in de vierde klasse. Ook in de derde klasse was Lammertink in totaal 23 keer trefzeker voor DVV om de club in 2022 als aanvoerder en clubtopscorer in te ruilen voor SC Bemmel.

DVV staat momenteel op de zesde plaats in de derde klasse C en kan getuige het aantal van 23 gescoorde doelpunten na 15 wedstrijden wel wat extra scorend vermogen gebruiken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |