App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Spits van eersteklasser per direct naar Terschuurse Boys

Spits van eersteklasser per direct naar Terschuurse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sil Schoon heeft afgelopen zaterdag zijn debuut voor Terschuurse Boys gemaakt. De Barneveldse Krant meldt dat de 23-jarige spits onlangs de overstap van eersteklasser SVL naar de derdeklasser uit Terschuur heeft gemaakt en dat de KNVB vanwege gewijzigde werkomstandigheden dispensatie heeft verleend.

Afgelopen zaterdag maakte Schoon een half uur voor zijn zijn opwachting op Sportpark Overbeek bij het competitieduel in de derde klasse B tussen Terschuurse Boys en DFS (2-2). De aanvaller was vanaf donderdag speelgerechtigd voor Terschuurse Boys en goed bruikbaar voor het team van trainer Etie Jansen in de strijd tegen degradatie naar de vierde klasse. De aanvaller speelde in het verleden bij Sparta Nijkerk, IJsselmeervogels en Zuidvogels.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |