App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ONA’53 haalt weer aanwinst bij SKV

ONA’53 haalt weer aanwinst bij SKV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Melle ten Brinke maakt na dit seizoen de overstap van SKV naar competitiegenoot ONA’53. Eerder deze week werd al bekend dat ook Tjalling Kamerman bij SKV vertrekt en volgend seizoen bij de ambitieuze Wageningse derdeklasser ONA’53 gaat spelen.

Ten Brinke is een snelle rechtsbuiten die de hele jeugdopleiding van SKV heeft doorlopen en vier jaar geleden op De Zoom debuteerde in de hoofdmacht. De 21-jarige aanvaller uit Wageningen scoorde afgelopen weekend nog voor SKV tegen zijn nieuwe club.

ONA’53 is de nummer twee van de derde klasse B, SKV staat twaalfde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |