App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Marlon Versteeg blijft toch bij Bennekom

Marlon Versteeg blijft toch bij Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ondanks meer dan serieuze belangstelling van andere verenigingen heeft Marlon Versteeg zijn contract bij Bennekom verlengd tot de zomer van 2025. De 26-jarige clubtopscorer uit Arnhem scoorde zaterdag nog tweemaal in de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen RKHVV. Daarnaast heeft Bennekom bekend gemaakt dat ook Roy de Graaf volgend seizoen nog op de De Eikelhof speelt.

Bennekom heeft verder de talentvolle middenvelder Yassin Hazzat uit het onder 19 team aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. Door een zware blessure van doelman Daan Rijsemus sluit ook keeper Mike Vermeij per direct weer aan bij de eerste selectie van trainer Camiel Jager. Bennekom heeft voor volgend seizoen nu vijftien spelers vastgelegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |