App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe keeper voor Valleivogels

Nieuwe keeper voor Valleivogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nick Schuckmann keert volgend seizoen terug bij tweedeklasser De Valleivogels. De 21-jarige keeper uit Scherpenzeel doorliep de jeugdopleiding van De Valleivogels, debuteerde op 15-jarige leeftijd in de hoofdmacht en vertrok in 2022 naar NSC Nijkerk. Dit seizoen heeft Schuckmann tot nu toe alleen nog maar competitiewedstrijden in het tweede elftal van de geelblauwe formatie uit Nijkerk gespeeld. Na twee seizoenen bij de eersteklasser uit Nijkerk keert de doelman volgend seizoen terug op Sportpark De Bree West.

Eerder deze week werd al bekend dat middenvelder Nick Heikamp ook volgend seizoen bij De Valleivogels zal spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |