App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Krayenhoff in Nijmeegse derby te sterk voor SCE

Krayenhoff in Nijmeegse derby te sterk voor SCE

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Krayenhoff heeft donderdagavond drie belangrijke punten veroverd. Dankzij een sterke eerste helft won Krayenhoff de Nijmeegse derby tegen concurrent SCE met 3-1. Door de winst in het inhaalduel passeert Krayenhoff SCE op de ranglijst en stijgt het naar de zevende plaats in de zuidelijke derde klasse D.

Op het hobbelige veld van Sportpark De Schoonhorst kwam het elftal van trainer Angelo van Elk al snel op voorsprong na een fraaie solo van Jordy Goudt. Nadat de uitstekende scheidsrechter Bos een doelpunt van SCE wegens buitenspel had afgekeurd, scoorde uitblinker Daniel Golsby met het hoofd de tweede goal. Nog voor rust besliste Johnny Dobson de wedstrijd door SCE-doelman Job ten Barge met een fraaie lob te passeren. De verdediging van Krayenhoff onder leiding van de sterke aanvoerder Theo Dams kwam nauwelijks in de problemen. Ondanks een eretreffer van SCE (eigen goal Giovanni Wanders) in de tweede helft kwam de zege van Krayenhoff niet meer in gevaar en werd het zespuntenduel een prooi voor de thuisclub.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |