App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AZC heeft nieuwe trainer gevonden

AZC heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Mohammed Mouhouti wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van AZC. Bij de derdeklasser uit Zutphen wordt Mouhouti de opvolger van Tom Polman. Eind januari werd bekend dat Polman na zes jaar bij AZC vertrekt en volgend seizoen trainer wordt van eersteklasser De Bataven.

Mouhouti is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij eersteklasser Duno. De 52-jarige trainer uit Arnhem was profvoetballer bij De Graafschap en Heracles en was voor zijn periode in Doorwerth onder meer trainer bij Babberich, Jonge Kracht, Veluwezoom, FC Jeugd en DVSU.

Op de website van AZC geeft Mouhouti een korte toelichting;  ‘Ik ben zeer verheugd om trainer van AZC te worden. Ik zie veel potentie bij deze club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf en de supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven aan de ingezette lijn van de afgelopen jaren.’

De kans is groot dat Mouhouti volgend seizoen een tweedeklasser onder zijn hoede heeft. AZC is met een voorsprong van zes punten op Robur et Velocitas de koploper van de derde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |