App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Stroe en trainer per direct uit elkaar

Stroe en trainer per direct uit elkaar

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

De Barneveldse Krant meldt dat de samenwerking tussen VV Stroe en trainer Jan van den Heuvel per direct beëindigd is. De ervaren trainer uit Hoevelaken was bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser uit Stroe en zou na dit seizoen met voetbalpensioen gaan. Club en trainer hebben nu in goed overleg besloten om met onmiddellijke ingang uit elkaar te gaan. Van den Heuvel was in het verleden onder meer trainer van VVOP, Hoevelaken en Renswoude. Assistent-trainer Elwin van Miltenburg heeft zaterdag de leiding in de wedstrijd van Stroe tegen titelkandidaat FC Ulu Spor. Het bestuur van Stroe is op zoek naar een oplossing voor de rest van het seizoen.

Stroe verloor zaterdag met 2-1 van laagvlieger Lelystad’67 en haalde uit de laatste vier wedstrijden slechts een puntje. Hierdoor staat de roodzwarte formatie uit Stroe op een teleurstellende tiende positie in de vierde klasse B en dreigt de nacompetitie en degradatie naar de vijfde klasse.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Arris. 28 februari 2024 - 13:04

Ja, dan gooi je de trainer eruit🥴belachelijk.
Zoiets doe je niet bij Jan, die heeft zijn sporen allang verdiend in de voetbalwereld. Neem die spelers eens onderhanden.
Het is overal hetzelfde, denken allemaal dat ze Messi zijn en maar jammeren als ze reserve staan, totaal geen zelfreflectie die gasten tegenwoordig!

Geniet van je pensioen Jan, kom gezellig een biertje drinken bij de vogels in Scherpenzeel, daar kunnen ze je wel waarderen!

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |