App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Roy Talsma kiest voor tweedeklasser

Roy Talsma kiest voor tweedeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Roy Talsma maakt na dit seizoen de overstap van DTS Ede naar VVA Achterberg. De 29-jarige aanvaller uit Arnhem met een verleden bij onder meer Eendracht Arnhem, De Graafschap, ESA, Vitesse, Telstar, GVVV en Duno moet de tweedeklasser uit Achterberg aan doelpunten gaan helpen.

Op de website van zijn nieuwe club geeft Talsma, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, een toelichting op zijn keuze:  “Toen bekend werd, dat ik DTS Ede ging verlaten, kwam ik al snel in contact met verschillende clubs en ook met VVA Achterberg. Ik heb daar goede gesprekken gevoerd en er werd mij een duidelijk beeld geschetst van de club en het gevoel was goed. Een echte dorpsclub waar plezier, gezelligheid en prestaties hand in hand gaan. Ik heb de afgelopen jaren wat blessures gehad, maar ben momenteel wel topscorer bij DTS Ede. Ik doe weliswaar nu een stapje terug, maar wil weer helemaal fit worden om daarna misschien wel weer een stapje omhoog te maken. Ik ken Giovanni Scharrenberg uit mijn periode bij DUNO en die deelde zijn positieve ervaringen bij VVA Achterberg met mij”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |