App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws KNVB past eisen trainerslicenties en niveaus wederom aan

KNVB past eisen trainerslicenties en niveaus wederom aan

door Redactie
0 reacties

Nu we ruim over de helft van het huidige seizoen zijn, wordt het tijd om alvast na te denken over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De KNVB heeft de licentie-eisen voor het seizoen 2024/’25 gepubliceerd.

Het voetbalcoachlicentiebeleid (voorheen ‘trainerslicentiebeleid’) van de KNVB houdt in dat voetbalcoaches een licentie moeten hebben om hun taken uit te mogen voeren. De licentie die je nodig hebt, verschilt per speelniveau. Met dit voetbalcoachlicentiebeleid zorgen we ervoor dat voetballers op elk niveau de juiste begeleiding krijgen.

Inmiddels zijn de licentie-eisen voor het seizoen 2024/’25 bekend. Hieronder vind je het overzicht met de licenties voor veldvoetbalcoaches, futsalcoaches en goalkeepercoaches. Aan de hand hiervan kun je alvast controleren of jouw licentie voor het nieuwe seizoen nog past bij het team dat je blijft of gaat coachen.

EISEN

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |