Home Laatste Nieuws Assistent-trainer vv Hierden wordt hoofdtrainer

Assistent-trainer vv Hierden wordt hoofdtrainer

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Bas de Raat wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Rood-Wit’58. Bij de vierdeklasser uit Putten wordt De Raat de opvolger van interim-trainer Albert van Nijhuis.

De Raat is momenteel voor het zesde seizoen assistent-trainer bij VV Hierden en wordt bij Rood-Wit’58 voor het eerst eindverantwoordelijk. In november liet de 42-jarige trainer uit Harderwijk aan het bestuur van vv Hierden weten na dit seizoen te vertrekken bij de huidige koploper van de tweede klasse H. De Raat was eerder assistent-trainer bij BAS en werkte bij Hierden onder meer met Erwin Brem, Henri Brink, Jaap de Vries en Bert van Hunenstijn.

Rood-Wit’58 staat momenteel bovenaan in de vierde klasse B en kwam eerder deze maand in het nieuws toen per direct afscheid van Ramazan Pinarbasi werd genomen. Hij werd vervangen door Albert van Nijhuis die volgend seizoen bij De Valleivogels aan het roer staat.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Elbert 28 februari 2024 - 16:39

Welkom Bas

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl