Home Achterhoek Aanvaller van Longa’30 naar SV Orion

Aanvaller van Longa’30 naar SV Orion

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Rick Bosma maakt na dit seizoen de overstap van Longa’30 naar SV Orion. De snelle vleugelaanvaller die ook op het middenveld uit de voeten kan, doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap en is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Vierde divisieclub uit Lichtenvoorde.

SV Orion heeft verder met veertien spelers van de huidige selectie overeenstemming bereikt voor een extra seizoen op Sportpark De Marienbosch: Tijn Jellema, Mitchell Nguyen, Vince Alberts, Sam Huismans, Noud Jilesen, Dyami van Ralen, Jevrin Nunez, Mick Alberts, Sid Hermens, Alioune Ba, Jeroen van de Wetering, Roan Dollmann, Bo Routs en Sjoerd Freriks. Bovendien keert doelman Stan Bruijsten terug bij de selectie en maakt Kenji Muni Bokatola uit de onder 19 van de Nijmeegse Vierde divisieclub de overstap naar de selectie.

De talentvolle middenvelder Max Cornelisse vertrekt na dit seizoen bij SV Orion en gaat bij MASV spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl