App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Hierden pikt talent op in Ermelo

VV Hierden pikt talent op in Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Julian Schuur speelt volgend seizoen bij vv Hierden. De 20-jarige Schuur speelt dit seizoen in Ermelo bij het onder 23 team en is op meerdere posities inzetbaar: als verdedigende middenvelder, als centrale verdediger en als back.

Op de website van vv Hierden geeft de tweedeklasser aan dat Schuur niet alleen multifunctioneel is, maar ook tactisch sterk is en nooit zal opgeven. Schuur hoopt zich onder leiding van trainer Stevan de Geijter verder te ontwikkelen en in de hoofdmacht van Hierden minuten te maken.

Hierden is met een voorsprong van vier punten op Unicum de trotse koploper van de tweede klasse H.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |