App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDV Barneveld heeft keeperstrio compleet

SDV Barneveld heeft keeperstrio compleet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met de komst van Dennis Pater naar SDV Barneveld heeft de Vierde divisieclub het keeperstrio voor volgend seizoen compleet. De 18-jarige Pater speelde al negen jaar in de jeugdopleiding in Barneveld om vier seizoenen geleden de overstap te maken naar Roda’46. Bij de eersteklasser uit Leusden keept Pater in het onder 23 team en zit hij regelmatig op de bank bij de hoofdmacht. De inwoner van Lunteren keert nu terug naar Sportpark Norschoten om de concurrentie aan te gaan met Ruben van de Streek en Daniel Beerdsen.

Eerder kondigde Jay Taribuka ook al aan na dit seizoen de stap van Roda’46 naar SDV Barneveld te maken. Door vier achtereenvolgende nederlaag is SDV Barneveld gezakt naar de elfde plaats aan de onderkant van de middenmoot van de Vierde divisie D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |