App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Woezik stelt nieuwe trainer zondagteam aan

SC Woezik stelt nieuwe trainer zondagteam aan

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kevin Joosten wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van het eerste zondagteam van SC Woezik meldt De Gelderlander. Bij de eersteklasser uit Wijchen wordt Joosten de opvolger van Luuk Maes die na dit seizoen de overstap maakt naar competitiegenoot Sportclub Bemmel.

Kevin Joosten is al op meerdere fronten actief bij de grote vereniging uit Wijchen. Joosten is dit seizoen zowel assistent-trainer van Maes als hoofd jeugdopleiding en trainer van het onder 23-team. In het verleden was Joosten hoofdtrainer bij AAC-Olympia en jeugdtrainer bij divisieclub AWC.

SC Woezik was lang de grootste degradatiekandidaat van de eerste klasse G, maar de formatie uit Wijchen haalde zes punten uit de laatste drie wedstrijden en is inmiddels opgeklommen naar nacompetitieplaats elf. Volgend seizoen zal Joosten het met een verjongd elftal moeten doen. Inmiddels werd al bekend dat Bart Schiks (Duno), Bob Rossen (Quick 1888), Dennis Arts (Duno) en Kevin Rokers (Blauw Wit) vertrekken bij Woezik en dat Eef Rutten en Bas Elemans binnen de vereniging de overstap maken naar het zaterdagteam dat in de vierde klasse uitkomt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |