App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 haalt aanvaller uit Derde divisie

Achilles’29 haalt aanvaller uit Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Stan van Ballegooij speelt volgend seizoen bij Achilles’29. De 21-jarige aanvaller is de eerste versterking voor volgend seizoen voor de tweedeklasser uit Groesbeek. Van Ballegooij is bezig aan zijn tweede seizoen bij OSS’20. De Derde divisieclub uit Oss stopt na dit seizoen met prestatievoetbal waardoor de aanvaller op zoek was naar een nieuwe club.

Van Ballegooij speelde tot 2014 in de jeugd van HVCH in Heesch waarna hij acht jaar uitkwam in de jeugdopleiding van NEC. In 2022 vertrok de aanvaller uit Nijmegen naar OSS’20.  Van Ballegooij is dit seizoen voornamelijk invaller bij de nummer acht van de Derde divisie B en scoorde dit seizoen in de uitwedstrijd tegen AWC voor OSS’20.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |