Home Arnhem Robur et Velocitas verslaat VDZ in Arnhem (foto’s)

Robur et Velocitas verslaat VDZ in Arnhem (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Robur et Velocitas heeft zondagmiddag in Arnhem de subtopper tegen VDZ met 1-2 gewonnen, de eindstand was halverwege al bereikt. Joris Schemkes scoorde nog wel de openingstreffer voor VDZ, maar door twee ongelukkige momenten in de Arnhemse verdediging wisten Luuk Bouwmeester  en  Luca Hendriks de bezoekers nog voor rust op voorsprong te brengen. Door de overwinning heeft Robure et Velocitas een flinke stap richting deelname aan de nacompetitie gezet.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl