App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws FC Horst haalt ook aanvaller uit Putten

FC Horst haalt ook aanvaller uit Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Matthew van Duinen maakt na dit seizoen de transfer van eersteklasser SDC Putten naar tweedeklasser FC Horst. De 21-jarige aanvaller uit Putten wordt door FC Horst omschreven als een snelle vleugelspeler met scorend vermogen. Van Duinen is na Van Selm de tweede speler die de overstap van SDC Putten naar FC Horst gaat maken.

De technische commissie van FC Horst maakte de afgelopen week overuren. De afgelopen week werden eerder al doelman Joris ten Bolscher (Rood-Wit’58), Mees van de Kuil (VVOG Harderwijk) en Jordy van Selm (SDC Putten) voor volgend seizoen gepresenteerd.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |