Home Arnhem Aanvoerder SKV vertrekt naar competitiegenoot

Aanvoerder SKV vertrekt naar competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tjalling Kamerman maakt na dit seizoen de overstap van SKV naar ONA’53. Beide clubs uit Wageningen spelen dit seizoen in de derde klasse B. ONA staat tweede en speelt mee om promotie naar de tweede klasse, terwijl SKV als de nummer twaalf tegen degradatie naar de vierde klasse strijdt.

De 31-jarige Kamerman is een linksbenige centrale verdediger die in de jeugdopleiding van SKV, Vitesse en Bennekom speelde. De inwoner van Nijmegen kwam in het seniorenvoetbal uit voor Bennekom, de amateurs van NEC, Alverna en kwam via Bennekom weer terug bij SKV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl