App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Barneveld verlengt met trainer

VV Barneveld verlengt met trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jason Nahumury is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Voetbalvereniging Barneveld meldt de Barneveldse Krant. De clubman begon in het tweede deel van seizoen 21/22 bij de zaterdagclub uit Barneveld en begint volgend seizoen dus alweer aan zijn derde volledige jaar op Sportpark ’t Nieuwe Oost.

De geelblauwe formatie uit Barneveld wist zich vorig seizoen knap in de vierde klasse te handhaven en staat momenteel op de verdienstelijke vijfde plaats in de vierde klasse A. Zaterdag werd onverwacht met 1-3 verloren van Kesteren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |