App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SML wint makkelijk van VV Beekbergen

SML wint makkelijk van VV Beekbergen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SML heeft zondagmiddag verrassend eenvoudig het zespuntenduel van VV Beekbergen gewonnen. Op het kunstgrasveld van Sportpark Veldhof werd het 0-3 voor het elftal van trainer Muhaiman Samir. Halverwege was het al 0-2 voor de bezoekers uit Arnhem dankzij een doeltreffende kopbal van Nourdin Bergwerff en een schitterend afstandsschot van de talentvolle Philip Godschalk. Ondanks verschillende kansen scoorde SML in de tweede helft alleen nog maar via invaller Jens Vlemingh. Beekbergen-doelman Mike Koldenhof wist met enkele knappe reddingen een grotere nederlaag voor het team van trainer Danny van Engeland te voorkomen. Het duel in Beekbergen stond onder leiding van de ijzersterk fluitende Garard Harmelink.

SML staat nu met negentien punten op de achtste plaats van de derde klasse B. Colmschate’33, VV Beekbergen en VVO hebben drie punten minder en staan op plek negen tot en met elf.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |