Home Laatste Nieuws SKV niet langs ONA’53

SKV niet langs ONA’53

door Redactie
0 reacties

Net als in de vorige week tegen Hoevelaken, toonde SKV ook deze week tegen ONA’53 een sterke tweede helft. Zelfs na een aanzienlijke 3-0 achterstand bij rust. Hoewel het team nog bijna terugkwam, eindigde de wedstrijd in een 2-4 overwinning voor ONA’53.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de recent overleden Ere-Voorzitter – én trouw SKV-supporter – Joop Teunissen. Hierna ging de wedstrijd van start.

SKV kende een matige start van de eerste helft. Zeker het eerste half uur hadden de blauwhemden duidelijk moeite met de ervaren tegenstander. ONA’53 speelde slimmer en ging de duels ook sterker in. De bezoekers scoorden – in de 11e, 23e en 28e minuut – al snel drie doelpunten, waardoor zij een comfortabele 0-3 voorsprong namen. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze was SKV getransformeerd tot een sterker en aanvallender team. De blauwhemden waren duidelijk verbeterd en hadden nu veel balbezit en kregen ook al snel een aantal goede kansen. In de 51e minuut scoorde Lukas Boven de 1-3. Melle ten Brinke volgde drie minuten later met een fraai lobje, waardoor de spanning toenam met een 2-3 tussenstand. Na deze treffers volgden meer kansen voor SKV.

Met een krachtige afstandsschot in de 64e minuut maakte Rens Minor bijna de gelijkmaker en even later belandde een kopbal van Tijmen Remijnse in het zijnet. Ondanks deze goede kansen slaagde SKV er helaas niet in om te scoren. ONA’53 was uit vrijwel hun enige kans na rust wel succesvol en bepaalde zo tien minuten voor het eindsignaal de eindstand op 2-4.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl