App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Quick 1888 periodekampioen

Quick 1888 periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Met de maximale score van achttien punten uit zes wedstrijden en een voorsprong van zeven punten op de concurrentie is Quick 1888 overtuigend periodekampioen geworden. Zondag werd na de 2-1 zege op EGS’20 de tweede periodetitel van de derde klasse D gevierd.

Op Sportpark De Dennen in Nijmegen versloeg Quick 1888 zondag bovendien met EGS’20 een concurrent in de strijd om de titel. Aanvoerde Jonathan Quaye en Lars Janssen scoorden voor de Nijmeegse koploper van trainer Bram Remkes, de tegentreffer van de fusieclub kwam te laat. Quick 1888 heeft een voorsprong van vier punten op eerste achtervolger Volkel. Nummer drie Groesbeekse Boys volgt al op zes punten.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |