App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe doelman voor FC Horst

Nieuwe doelman voor FC Horst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Horst heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met doelman Joris ten Bolscher. De 26-jarige keeper uit Putten is bezig aan zijn vierde seizoen bij vierdeklasser Rood-Wit’58 en maakte in het verleden drie seizoenen deel uit van de selectie van SDC Putten.

Afgelopen zaterdag verdediger de talentvolle Richard Schweitz het doel van FC Horst in de met 0-1 verloren thuiswedstrijd tegen SV Hatto Heim. Schweitz keepte vorig seizoen bij EFC’58 en werd door de ambitieuze tweedeklasser uit Horst nog niet bij de spelers voor volgend seizoen gemeld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |